האם כדאי לי להיות ברמן ולעשות קורס ברמנים?

אם אתה חושב על להיות ברמן ולעשות קורס ברמנים אז יש כמה דברים שאתה צריך לדעת לפני שתרשם לקורס ברמנים ותתחיל להיכנס למקצוע ולסצנה.

הרבה אנשים חושבים שלהיות ברמן זה קלי קלות, עבודה מגניבה שכל היום שומעים מוזיקה איכותית, שותים אלכוהול ומוקפים בבחורות יפות. ובכן, זה נכון ולא נכון. ברמן זאת עבודה שבהחלט יכולה להיות כייפית ומתגמלת ביתר עם מוזיקה טובה ובחורות, אבל העבודה מאחורי הבר כוללת גם מאמץ פיזי והמון תשומת לב לפרטים הקטנים.

להיות ברמן מוצלח זה הישג לא קטן, כמו בכול מקצוע, צריך כישורים ותכונות אופי מסוימות בשביל להצליח בתפקיד. ברמן צריך להיות קשוב, אפילו כשהוא עומד מול בר מלא באנשים שדורשים שירות עכשיו ומיד. ברמן חייב להיות מאורגן, לדעת היכן נמצאים הדברים ולמקם אותם בצורה שיוכל להשיג גישה אליהם בהתראה קצרה.ברמן צריך לדעת לתפקד תחת לחץ.

ברמן חייב להיות מסוגל לחשוב מהר, לעמוד על הרגליים מהר ולהיות בעל יכולת קבלת החלטות מהירה. הלקוחות רוצים לקבל הכול כאן ועכשיו עם חיוך. בר הוא מקום בילוי וחלק מהבילוי שלהם הוא הברמן. אם הברמן טוב הם ייהנו עם הברמן מבאס, הם ילכו למקום אחר. השאלה היא האם אתה מוכן לקחת על עצמך כזאת אחריות? האם אתה בעל אישיות של ברמן מלידה?

אם אתה רוצה לדעת אם אתה מתאים להיות ברמן מבחינת תכונות אופי, אני מזמין אותך לעשות את המבחן המקצועי הקצר שלנו. המבחן נמצא חינם באתר ובסופו תקבל המלצה לקורס ברמנים שמתאים לך, אם אתה מתאים. מבחן ההתאמה למקצועות הבר – חינם

יכול להיות שאתה לא מתאים להיות ברמן מקצועי במועדון הכי עמוס בתל אביב וזה בסדר. מעט מאוד אנשים מתאימים להיות ברמנים במקומות כאלו וגם זה רק אחרי ניסיון של 5 שנים לפחות בסצנה.

רוב הברמנים מתחילים עם ניהול בר בפאב קטן, בית קפה או מועדון עם כמה ברמנים במשמרת. כמו בכל מקצוע, זה לוקח זמן לרכוש מיומנות ולהגיע לפסגה. יש המון צעירים שעושים קורס ברמנים בשביל החוויה, להכיר אנשים מגניבים ולדעת יותר על אלכוהול וקוקטיילים. כמעט בכל מסיבה היום יש אלכוהול וזה תמיד טוב שיש באזור מישהו שעשה קורס ברמנים ויודע לערבב משקאות לכולם.

עולם האלכוהול הוא עולם עשיר, קוקטיילים ומשקאות באים בכל הגדלים, הצבעים והעוצמה. הם יכולים להיות אלכוהוליים ולא אלכוהוליים. עבור הסוג האלכוהולי של המשקאות, אם ברצונך להיות ברמן מקצועי עלייך להכיר אותן היטב. להבין ממה הם עשויים וכיצד הם מוגשים, יש משקאות שלא כדאי לערבב ביחד!
משקאות לא אלכוהוליים בד"כ מוגשים כמו שהם ללא הגשה מיוחדת פרט לתוספת קרח, במשקאות אלכוהוליים לעומת זאת, עלייך להשקיע יותר  ולדעת מה אתה עושה.

קורס ברמנים ילמד אותך להכין 200 קוקטיילים שונים, כולל אופן ההגשה. אם אתה מחפש קוקטיילים מגניבים למסיבות שאפשר להכין לבד בבית אתה מוזמן לאתר שלי : קוקטיילים וחלומות – מתכוני קוקטיילים.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: